Menü Kapat

Simavlı aile herkesi yasa boğdu

Dün gece saatlerinde Simav’a gelen tır ile Simav’dan Bigadiç’e giden otomobil çarpışırken 3 kişi hayatını kaybetti. Dün akşam saatlerinde Balıkesir iline bağlı Bigadiç ilçesi ile Kütahya’nın Simav ilçesini birbirine bağlayan karayolunda meydana gelen kazada 3 kişinin feci şekilde hayatını kaybetmesi Simav’da büyük üzüntüye yol açtı.

TIRLA ÇARPIŞTI 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Simav’a 27 kilometre uzaklıktaki Yeniköy’ün Çobanlar mezrasından olan ve 43 ZF 124 plakalı özel aracıyla Bigadiç’e gittikleri öğrenilen Dursun Karataş (48), eşi Zeynep Karataş (51) ve anneleri Cemile Karataş’ın (77) Simav istikametine doğru yol alan 43 ABV 981 Simav plakalı tırla çarpışmada hayatlarını kaybettiler.

‘YAĞIŞLI HAVA ETKİLİ OLDU’ İDDİASI

Karayolunun kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldığı olayda Bigadiç itfaiyesine ve 112 Acil servisine ait araçlar kısa sürede kaza alanına ulaşırken kazanın oluş nedenleri arasında yağışlı havanın etkili olduğu iddia edildi. Meydana gelen kazada 3 kişinin hayatını kaybetmesi, tır şoförü (M.G.’nin) güvenlik kuvvetlerince gözaltına alınmasının ardından kazayla ilgili soruşturmanın da başlatıldığı bildirildi. Simavlı 2 aracın Bigadiç yolunda çarpışması ilçede büyük üzüntü oluştururken kazada hayatlarını kaybeden celepçilik yapan ve özel aracı kullanan Dursun Karataş’ın, eşi Zeynep Karataş’ın ve anneleri Cemile Karataş’ın Simav’a bağlı Yeniköy-Çobanlar’da toprağa verildiği bildirildi.