Menü Kapat

SİMAVLI MİNİKLER ÖĞRETMENLERİNİ VE SINIFLARINI KENDİLERİ SEÇTİ

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm ilkokulların birinci sınıfları için ‘Uyum Haftası’ başlarken, ilkokullara yeni kayıt yaptıran öğrencilerin sınıfları ve sınıf öğretmenleri Uyum Haftasının ilk gününde belirlendi.

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı şehrin en köklü okullarından birisi olan Yusuf Koyuncuoğlu İlkokulunda birinci sınıflarda yer alacak öğrencilerin, öğrenci aileleri ve okul yönetimince oluşturulan komisyon huzurunda kura çekimi gerçekleştirildi.

ÖĞRENCİ ÖĞRETMENİNİ DE SINIFINI DA KENDİ SEÇTİ..

Okul müdürü Haşim Yiğit’in komisyon başkanı, birinci sınıf öğretmenlerinin ve Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Nasuhoğlu’nun komisyon üyesi olduğu, birinci sınıf öğrencilerinin de tek tek kura çekerek önce sınıflarını ardından da öğretmenlerini belirlediği kura çekiminde heyecanlı anlar yaşandı.

DEMOKRATİK SEÇİM..

Demokratik bir usul olan kura çekimleriyle öğrencilerin ve 5 tane birinci sınıf şubesinde görev yapacak öğretmenlerin kimler olacağı belirlenmesinin ardından okul müdürü Haşim Yiğit yaptığı kısa konuşmasında sonuçların hem okulları, hem öğrenciler, hem de öğretmenler için hayırlı olması temennisinde bulunarak, yakın zamanda duyurularak yapılacak okul aile birliği toplantısında öğrenci velilerini görmek istediğini bildirdi.