Menü Kapat

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN SIVI SABUNLARI SİMAV’DAN

Simav Belediyesinin; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile (SOGEP) Sosyal Desteklemeyi Geliştirme Programı kapsamında Zafer Kalkınma Ajansıyla birlikte hayata geçirdiği “Simav Kestanesi Kadın ve Engelli İstihdamına Kapı Açıyor” projesi ile, Simav Kozmetik’in mimarı AK Parti Kütahya Milletvekili ve Meclis Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Adil Biçer tarafından şehrin kendi ismi ile markalaşması hedeflenerek kurulan kozmetik fabrikası, şimdilerde Tarım Kredi Marketleri yanı sıra Türkiye Büyük Millet Meclisine de ürün satışı yapmaya başladı.

Konu ile ilgili gazetemize bilgi veren AK Parti Kütahya Milletvekili ve Meclis Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Adil Biçer; “Belediye başkanlığım dönemimde hizmete sunduğumuz Simav Kozmetik Fabrikamızın doğal kestane özü ve termal suyla üretilen sıvı sabunumuz Türkiye Büyük Millet Meclisinde kullanılmaya başlandı” dedi.

HEDEF, TÜM YURDA SUNMAK..

Biçer; “Türkiye’de kestane üretimi ve termal kaynaklarıyla ünlü Simav ilçesinde Simav Belediyesi tarafından Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında hazırlanan proje ile tesiste, endüstriyel kestane özü ve termal su kullanılarak şampuanın yanı sıra sıvı sabun, katı sabun, roll-on, kolonya, duş jeli ve nemlendirici krem, güneş kremi, Bebek Şampuanı, bebek kolonyası, masaj jeli gibi kişisel bakım ürünleri de üretilmeye devam ediyor. Simav’da üretilen ürünlerimizin tüm Türkiye’de yaygınlaşmasını istiyoruz” dedi.

Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “İlk etapta 5 kişinin istihdam edildiği fabrikada şuanda 15 dezavantajlı kadın ve engelli çalışanı ile büyümeye devam eden Simav Kozmetik Fabrikamız var. Endüstriyel kestane özü ve Eynal Kaplıcalarının termal suyu kullanılarak üretilen Simav Kozmetik Fabrikası ürünü olan sıvı sabunumuzun Türkiye Büyük Millet Meclisine satışı yapılmaya başlandı. Bu süreçte bizlerin yanında olan AK Parti Kütahya Milletvekili ve Meclis Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Adil Biçer’e teşekkür ederim” dedi.