Menü Kapat

ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞE DEVAM

Simav’ın en büyük beldesi olan Çitgöl’e MHP’den Belediye Başkanı Adayı olan Yüksel Ünal, 5 yıl önceki görev döneminde başlattığı ‘üretken belediye’  çabalarını 5 yıl sonra da kaldığı yerden sürdürüleceğini söyledi.

Simav Çitgöl’de 2014-2019 yılları arasında Belediye Başkanı olarak 5 yıl boyunca başarılı hizmetler veren, beldenin jeotermal enerji ile konutlarının ısınmasını, seracılığın geliştirilmesine ışık tutan eski belediye başkanı Yüksel Ünal, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

YİNE ÜRETEN BELEDİYE OLACAĞIZ..

2019’dan günümüze Çitgöl beldesiyle bağlarını koparmadığını, doğduğu ve yaşamayı sürdürdüğü Çitgöl için dün ile bugünün kıyaslamasını sürekli yaptığını bildiren MHP’li Başkan Adayı Ünal, “Allah yine nasip eder, yine beldeme sayısız hizmetler sunma, beldemizin geleceği olan gençlerimizle, çiftçilerimizle bütünleşme fırsatını bir kez daha yakalarsam Çitgöl’ü bölgede üreten bir belediye olarak herkes görecek” dedi.

ÇİTGÖL’Ü SON 5 YIL İZLEMİŞ..

Çitgöl Kasabasına gönülden bağlı olduğunu, ikinci belediye başkanlığı döneminde hizmetleriyle birinci dönemi de aşacağını sözlerine ekleyen Yüksel Ünal, “Bu beldeyi yönetmiş ve bir vatandaş olarak her yönüyle son 5 yılını izlemiş biri olarak daha yapılacak çok hizmetin, yatırımın olduğuna inanıyorum. Bunun için bir tek yol var, o da değerli Çitgöl halkımızın desteğidir” diyerek sözlerini tamamladı.